Thursday, January 18, 2007

ja saa en liten oppdatering til eheh..
koss e d her nede:
I gaar sa av m ein plass utenfor denne byen.. et litt fattigere strok og hadde evangelisering.
aj fik vite etterpaa atte colombianere som ikke bodde der ike fikk lv til aa gaa der en gang for sjangsen for aa bli skutt var stor..
syge greier..
barna vi jobba med var ganske voldelige i tilegg.. fikk viet atte om du gira dem for mye opp og ikek gadd mer etterpaa saa kunne de angripe deg med aa bite, kaste steiner osv osv..
sykt
ja naa er det kun 2 uker igjen her nede.. takk og lov. eheh. neida. men er litt lei av og vaere i colombia- gleder meg t og komem tebage t usa..
det er visst 20 minusgrader i denver for oyenblikket. sa gaa fra 30 pluss til samange minus.. ja.. ehhe.. vis nakker ikke mer om det..

men ja saann egnerelt.. det er lite frihet her borte.vi faar kun lov til aa gaa ( 3 pers min) alene til butikken som er rett over vegen eller tl internett kafeen alene.. pga jungelen er noksaa naerme her, og gorillaene er der.. ehhe..
saa.. aj.. GLEEEDER meg til frihet.. hehe


en liten mote oppdatering I colombia: ah

jentene: s buksene litt for alngt opp under armene.. korte smaa utringa topper .dvs vise mest mulig. ehhe

mennene.. sokkene dratt opp ... sokker i sandaler.. sist men ikke minst rumpetaske.. sistemoten det ja..ehhehe osv osv.. hhe

jaja moten er forskejllig..


men maa stikek.. daarlig tid som vanlig:)

1 Comments:

Blogger Sunniva said...

Hei! Tenker mer og mer på å dra til Hong Kong når du drar dit. Har veldig lyst.. Så finn ut når du drar dit, så skal jeg sjekke ut om det passer for meg og litt pris og sånn.

4:29 AM  

Post a Comment

<< Home